Ние в TeamViewer GmbH се отнасяме изключително сериозно към защитата на вашите лични данни и се придържаме стриктно към разпоредбите на германското законодателство в тази връзка. Лични данни се събират само доколкото са необходими от техническа гледна точка. Тези данни в никакъв случай няма да бъдат продавани или предавани на трети лица по каквато и да е причина.

Следващите декларации дават представа как гарантираме защитата на личните данни и какъв вид данни за какви цели се събират.

Събиране, обработка и предаване на лични данни

По принцип можете да посещавате нашия сайт без да оставяте никакви лични данни. Личните данни се събират само ако ги предоставите доброволно, например:

  • Когато създавате заявка за поддръжка на нашия сайт.
  • Когато правите поръчка в нашия уеб магазин.
  • Когато създавате профил в TeamViewer, за да използвате съответно списъка с компютри и контакти и Web Connector.
  • Когато се регистрирате за нашия бюлетин.

Съгласие и използване на данните само за посочените цели

Когато въвеждате лични или фирмени данни (имейл адреси, имена, адреси), разкриването на тези данни се извършва напълно доброволно. При въвеждане на данните вие давате съгласие те да бъдат събирани, обработвани и използвани за целите, посочени в договора, за обработка на поръчки, за рекламни цели и за защита на нашите законови бизнес интереси по отношение на консултирането и поддръжката на клиентите ни и развитието на перспективите ни. Няма да се извършва събиране, обработка и използване за никакви други цели. Това съгласие може да бъде оттеглено по всяко време по отношение на бъдещо предоставяне на данни.

Вашите данни няма да бъдат предавани на трети лица, освен ако вие изрично желаете това.

Анонимно събиране на данни на нашия сайт

Вашият браузър предава информация, която се събира автоматично и се запазва в регистрите на сървърите на TeamViewer GmbH. Такава информация е например:

  • вид/версия на браузъра
  • използвана операционна система
  • URL на сайта, посетен непосредствено преди това
  • име на хоста на компютъра, от който се извършва достъпа (IP адрес)
  • дата и час на заявката към сървъра

Тези данни не могат да се свържат от TeamViewer GmbH с конкретни лица. Тези данни не се обединяват с данни от други източници, а се изтриват след статистически анализ.

Съгласие за използване на информация в софтуера

TeamViewer и вие се съгласявате да спазвате всички действащи закони за защита на личната информация. TeamViewer приема защитата на личната ви информация много сериозно и строго спазва германския Закон за защита на личните данни. TeamViewer събира, обработва и използва информацията ви, за да може да изпълнява задълженията си по договора с вас, включително, но без ограничение, да установява връзки през Интернет. Вашата информация няма да се използва за никакви други цели, включително рекламни, без предварителното ви съгласие. Нелична информация може да се събира автоматично, за да ви предлагаме първокласни услуги, включително предоставяне и подобряване на актуализации на софтуера, поддръжка, съдържание, TPM и други услуги.

Използване на аналитични инструменти в Интернет

Този сайт използва Google Analytics - аналитична услуга в Интернет, предоставяна от Google Inc. ("Google"). Google Analytics използва “бисквитки” - текстови файлове, които се съхраняват на вашия компютър, за да анализират поведението ви на сайта. Във връзка с нашумелия дебат относно използването на аналитични инструменти с пълни IP адреси, моля, имайте предвид, че този сайт използва Google Analytics с разширението „_anonymizeIp()“, което означава, че IP адресите се използват само в съкратена форма, за да се предотврати проследяването им обратно до потребителите. Google ще използва тази информация от името на оператора на този сайт, за да анализира как го използвате, да създава отчети за поведението на сайта, да създава отчети за впечатленията в Google Display Network и да предоставя допълнителни услуги на оператора на сайта, свързани с използването на сайта и Интернет.

Този сайт използва ре-маркетинг с Google Analytics за онлайн реклама, която показва рекламни съобщения на сайтове от трети лица и Google. Бисквитките се използват от този сайт, а също и от други доставчици - трети лица, включително Google, за тази цел. Бисквитките на първи лица се комбинират с бисквитките на трети лица, за да се персонализират и оптимизират рекламните съобщения на сайтовете въз основа на предишните ви посещения.

Можете да предотвратите запазването на бисквитки, като промените настройките на браузъра си. Обърнете внимание обаче, че ако направите това, е възможно да не можете да използвате напълно всички функции на този сайт. Възможно е също да предотвратите изпращането или обработката от Google на информацията, генерирана от бисквитките, относно начина на ползване на сайта, като премахнете тази опция. За да направите това, трябва да изтеглите и инсталирате плъгин за браузъра от следния адрес: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

Можете да деактивирате показването на рекламни съобщения от Google Analytics и да контролирате видовете показвани съобщения в Google Display Network, като промените настройките си за рекламни съобщения: http://www.google.com/settings/ads .

Бисквитки

Нашите сайтове използват така наречените бисквитки на няколко места. Те ни помагат да направим нашите оферти по-удобни, ефективни и защитени. Бисквитките са малки текстови файлове, които се създават на вашия компютър и се запазват от браузъра ви. Повечето от използваните от нас бисквитки са така наречените „бисквитки от сесията“, които се изтриват след посещението ви. Бисквитките не причиняват никаква вреда на компютъра ви и не съдържат никакви вируси.

Право на информация

Вие имате право да получавате информация за това какви данни се съхраняват за вас, за техния произход, получатели и за какви цели се съхраняват . Нашият администратор по защита на личните данни ще ви предостави информация на privacy@teamviewer.com.

Освен това имате право личните ви данни да бъдат коригирани, блокирани и изтривани в съответствие с нормативните разпоредби.

Сигурност

TeamViewer GmbH прилага усъвършенствани технически и организационни мерки за защита на данните, които ни предоставяте, срещу случайна или умишлена манипулация, загуба, унищожаване и достъп от неупълномощени лица. Нашите мерки за сигурност се подобряват непрекъснато, аз да вървят в крак с технологичното развитие.

Абонамент за бюлетина

Можете да прекратите абонамента си за нашия бюлетин по всяко време. В долната част на всеки бюлетин има връзка, която ще ви отведе на сайта ни. С тази връзка ще можете да прекратите абонамента си за бюлетина. Вашият имейл адрес ще бъде премахнат автоматично от списъка за изпращане на бюлетина. Съществува и алтернативна възможност да редактирате абонамента си за бюлетина, за да промените имейл адреса и езика на бюлетина или да изберете различни категории информация за бюлетина.

Допълнителна информация

Вашето доверие е важно за нас. Затова ще отговорим на всички ваши въпроси относно обработката на личните ви данни. Ако имате въпроси, на които не сте получили отговор в настоящата декларация за защита на личните данни, или ако желаете да получите по-задълбочена информация по някои въпроси, не се колебайте да се свържете по всяко време с нашия администратор по защита на личните данни на privacy@teamviewer.com.

Адрес

TeamViewer US LLC
5741 Rio Vista Drive
Largo, FL 33760